Cautare
, Contributor

Auto |
|

Antreprenorii care vor să administreze benzinării sunt invitați să își trimită candidaturile

Grupul MOL invită antreprenorii și companiile care doresc să administreze benzinăriile preluate în luna februarie a acestui an să depună scrisori de intenție până la 4 septembrie, pentru a armoniza platformele de funcționare ale benzinăriilor din rețeaua sa din țară.
MOL_Fresh_Corner_Ploiesti

Agenții trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi să dispună de capital propriu pentru finanțarea afacerii, să depună o scrisoare de garanție bancară, să aibă experiență managerială de cel puțin trei ani precum și aptitudini antreprenoriale și experiență relevantă în vânzarea cu amănuntul și motivarea echipelor.

Pentru administrarea stațiilor pot depune oferte inclusiv agenții actuali ai benzinăriilor, precum și angajații acestora, cu condiția îndeplinirii criteriilor de preselecție.

Procesul de recrutare are în vedere asigurarea de servicii de cea mai bună calitate clienților, prin selecția riguroasă a partenerilor de afaceri ai Grupului MOL în România.

„Majoritatea benzinăriilor MOL România funcționează sub platforma CODO – Company Owned, Dealer Operated, în timp ce rețeaua achiziționată în luna februarie include unități care funcționează sub diverse forme de administrare. Având în vedere necesitatea de a oferi clienților și partenerilor produse și servicii de înaltă calitate și de a asigura respectarea standardelor în întreaga rețea a Grupului MOL în România, invităm antreprenorii să își trimită candidaturile pentru administrarea în regim de agenție a 35 de stații din rețeaua noastră extinsă ”, spune  Camelia Ene, head of Retail, MOL România.

Benzinăriile care vor trece la noua platformă de operare sunt amplasate în diferite localități: Adunații Copăceni (jud.Giurgiu), Borș (jud.Bihor), București, Constanța, Corbii Mari (autostrada A1, jud.Dâmbovița), Craiova, Florești (jud.Prahova), Hunedoara, Mărăcineni (jud.Buzău), Oradea, Otopeni, Petroșani, Pitești, Ploiești, Reșița, Rupea (jud.Brașov), Sebeș, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara, Vladimirescu (jud.Arad).

Antreprenorii interesați să opereze benzinării ale Grupului MOL în România sunt invitați să se înscrie pe site-ul MOL România, ulterior înscrierii vor primi prin e-mail informații despre administrarea unei stații a Grupului în țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii