, Forbes Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

MedicoverVoice: Pentru liniştea viitorilor părinţi

maternitate.jpg
Echipa dedicată de medici din spitalul Medicover este alături de viitoare mămică încă din clipa în care un cuplu îţi doreşte un copil şi până când copilul va fi adolescent, prin departamentele obstetrică-ginecologie, medicina materno-fetală, neonatologie şi pediatrie. Experţii în medicină materno-fetală din spitalul Medicover monitorizeaza atent sarcina pentru sănătatea mamei şi a bebeluşului.

Dr. Lorena Turculet, expert in medicina materno-fetala, s-a alaturat echipei Spitalului Medicover pentru a coordona Departamentul de Medicina Materno-Fetala. Cariera sa este legata de Spitalul Filantropia, unde si-a inceput activitatea in 1986, in prezent fiind si coordonator al Programului National de Depistare a Malformatiilor Fetale.

Dr. Turculet este supraspecialist in medicina materno-fetala, avand o serie de burse de specializare obtinute in cadrul Fundatiei de Medicina  Materno-Fetala de la Londra. De asemenea, are competente in colposcopie, citologie, endoscopie ginecologica, histeroscopie, laparoscopie si ecografie obstetrica-ginecologie si mamara.

Care este rolul departamentului de medicina materno-fetala?

Rolul departamentului de Medicina Materno-Fetala in Spitalul Medicover este acela de a oferi viitorilor parinti tot sprijinul de care au nevoie in cele noua luni de sarcina si de a monitoriza si evalua sanatatea fatului. Astfel, se pot identifica  posibile afectiuni (anomalii cromozomiale/genetice, malformatii congenitale, situatiile de suferinta fetala din diverse cauze – materne, placentare etc.).

Utilizand echipamente si tehnologii de ultima generatie, impreuna cu Dr. Catalin Haiduc, coordonator Departament Obstetrica-Ginecologie, medic primar, punem la dispozitia pacientelor intreaga experienta medicala pentru a le consilia si ingriji pe perioada sarcinii astfel incat, in momentul nasterii, sa fie sigure ca bebelusul este pe cele mai bune maini.

O monitorizare completa a sarcinii in departamentul de Medicina Materno-Fetala, reduce riscul de complicatii la nastere. Mai mult, Spitalul Medicover are in dotare o unitate de terapie intensiva neonatala, in eventualitatea aparitiei unei probleme la nastere, iar personalul medical este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7,  prin intermediul liniilor de garda obstetrica-ginecologie, neonatologie si anestezie-terapie intensiva – totul pentru sanatatea mamei si a bebelusului.

Ce noutati aveti pentru viitoarele mamici?

Pentru ca vrem sa venim in intampinarea pacientelor, in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie viitoarele mamici beneficiaza gratuit de o consultatie si o ecografie morfo-fetala de trimestrul I sau II in Spitalul Medicover.  Pacientele sunt asteptate cu rezultatele ecografiei initiale pentru a putea primi o evaluare completa.

Ecografia morfofetala …\

Pagini: 1 2

Taguri: , , , ,

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

Comentarii

Nu există comentarii