FacebookTwitterLinkedIn

Styland este singura locație din România unde este expusă o sculptură ce-i poartă semnătura. Opera de artă, cu numele „Finding love”, face parte din seria „Love” și a fost achiziționată la Londra, cu ocazia inaugurării showroom-ului situat pe strada Chopin.

Lorenzo-Quinn-Styland-2

În cadrul acestei vizitei, Lorenzo Quinn a vorbit despre pasiunea sa pentru artă, pe care a moștenit-o din familie, tatăl său fiind nu numai un actor talentat, ci și un pictor și sculptor apreciat.

„Tatăl meu, chiar dacă a fost un om foarte important în întreaga lume, a fost o persoană modestă, dar cu un caracter foarte puternic. Avea aşteptări mari de la propria persoană şi de la cei din jur şi a fost un profesionist incredibil. Era foarte dedicat muncii lui şi familiei. Era cunoscut în întreaga lume, prin urmare nu a fost chip să scap de această faimă a lui. La început a fost destul de dificil să concurez cu celebritatea lui, dar m-am obişnuit şi am început să-mi construiesc propria viaţă. M-am concentrat pe ce trebuia eu să fac, pe cine eram eu cu adevărat. Abia mai târziu am început să apreciez cine era tatăl meu, pentru că, la început, încerci să fii într-un fel de competiţie cu părintele tău. Orice fiu este întotdeauna în competiţie cu propriul tată, prin natură. Şi cu atât mai greu este când tatăl tău este foarte celebru”, a declarat Lorenzo Quinn.

Acesta a mărturisit că, deși a cochetat cu actoria, iubește mult mai mult sculptura, deoarece o poate controla cel mai bine.

„Îmi place mult mai mult sculptura, pentru că o pot controla mai bine. Sunt obsedat de control. Îmi place mereu să am lucrurile sub control”, a mărturisit artistul.