Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Idei pentru cadouri de Crăciun – Forbes Life America

Tradiția spune ca în preajma sărbătorilor de iarnă să ne așezăm dorințele pe o foaie de hârtie virtuală și să inspirăm prin ele și alți doritori de cadouri speciale. Lista Forbes Life România este la cuptor, însă, între timp, ne-am îmbogățit cu wishlist-ul creat de Forbes Life America. Bijuterii, ceasuri și fragranțe, dintre cele mai prețioase.
1106_fl-gift-mens-calenda-watches_825x1100 (1)

Sfârșitul lui 2017 atinge prin eleganță, spectaculozitate, inovație și caracter. O parte dintre alegerile Forbes Life America se îndreaptă și către bijuterii (Romancing the Stones), ceasuri (It’s that time of the year) și note parfumate (Flower Power).

Romancing the Stones

Piesele din această categorie sunt puse în valoare de culoarea pietrelor prețioase, pe care fiecare accesoriu în parte le asortează fie cu diamantele albe, fie cu aurul alb. „Cadoul strălucitor de astăzi poate fi investiția splendidă de mâine”, spun cei de la Forbes Life America. Noi ne mândrim cu interviurile și materialele de anul acesta, cu o parte dintre aceste figuri din lumea giuvaierelor.

Citește și Afaceri de familie – Roberto Coin

Citește și Stephen Webster – Orgoliul independenței

Citește și Chopard – independență și spirit caritabil

It’s that time of the year

Cu toate că tehnologia ar putea înlocui fericită accesoriul de la încheietură, bucuria și nostalgia folosirii unui ceas de colecție nu poate fi înlocuită cu nici un telefon. În acest sens, alegerile orologere de pus sub brad se rezumă la ceasurile Annual Calendar by: Rolex, Vacheron Constantin, Montblanc, Patek Philippe și A. Lange & Söhne.

Există un lucru pe care fiecare ar trebui să îl aștepte nu doar de la un ceas, ci și de la sine: să nu se oprească niciodată. – Walter Lange (fondator A. Lange & Söhne)

Flower Power

Deși bradul, scorțișoara și mărul copt reprezintă esențele iernii, Forbes Life America a ales de această dată note florale. Iasomia arabă, floarea de portocal și tuberoza merită să fie așternute pe lista de Crăciun. Diana Vreeland, Jason Wu, Hermes, Chanel, Ralph Lauren, Gucci Bloom sau AERIN sunt câțiva dintre cei care au cules aceste flori și le-au păstrat în sticluțe pentru zilele geroase de iarnă și nu numai.

 

Sursă: forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii