FacebookTwitterLinkedIn

Cursurile de inovație vor fi introduse prin intermediul Bucharest Innovation Week –  un eveniment B2B ce va livra companiilor un set de instrumente pe care organizațiile, managerii și specialiștii le vor putea folosi pentru a stimula inovația.

Timp de trei zile (16, 17, 18 mai) va fi organizat în companii workshopul „Leannovation for Growth”, iar în zilele de 19 și 20 mai va avea loc prima sesiune din cadrul cursului e certificare INNOAP, Innovation Contributor. Cursurile și workshopurile din cadrul evenimentului vor fi susținute de fondatorii INNOAP -Paul Arrambide și Dolf Hannert -consultanți cu experiență internațională, ce au livrat servicii și soluții pentru corporații și organizații precum NASA, US Army, Google, IBM, ING, Ford, etc.

„O companie care se complace în strategia sa de business, poate avea o creștere de 3,4%, însă o companie inovatoare poate ajunge și la 15% creștere”, declară Paul Arrambie, unul dintre fondatorii INNOAP.

MAI MULTE DESPRE INOVAȚIE ÎN FORBES INNOVATION ISSUE 

Ulterior desfășurării Bucharest Innovation Week, cursurile și certificările INNOAP vor fi livrate de către consultanții Enviso, care vor continua programul de management al inovației în diverse industrii. Pentru anul în curs, Enviso estimează livrarea a 500 de certificări de nivelul 1 – Innovation Contributor – și peste 50 de workshopuri „Leannovation for Growth”, atât în România, cât și în alte țări din Europa și Asia.

Forbes Future: 12 lecții despre cum arată viitorul dominat de inovație și tehnologie

„Vrem să eliberăm creativitatea, să o aducem la suprafață, iar alături de tehnicile și setul de instrumente INNOAP, inovația va putea fi aplicată în business. Pentru a fi inovatori, trebuie să nu ne complacem, ci să aducem mereu lucruri noi”, declară Constantin Stan, CEO al Enviso.

În a doua parte a anului curent, Enviso va aduce în România și următoarele niveluri de certificare  INNOAP: Innovation Practitioner, Innovation Master și Innovation Executive Champion. 

„Inovația este cea mai apreciată valoare organizațională și domină cultura celor mai multe dintre companiile performante. Transferul inovației, din valoare organizațională în proces de lucru, este o tehnică pe care managerii și specialiștii o pot învăța și pentru care INNOAP aduce instrumentele necesare”, declară Iuliana Roibu, Innovation Partner al Enviso.