Știre publicată acum 10 ore

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 3 – Julien Ducarroz (Orange România) -

Julien Ducarroz s-a alăturat Grupului Orange în 2001 ca International Operations Manager, ocupând de-a lungul timpului mai multe posturi importante în cadrul companiei. În 2007, a venit la Orange România. Din aria sa de expertiză fac parte cercetarea de piaţă în telecomunicaţii, value based marketing şi value pricing, precum şi strategia bazată pe inovaţie şi tehnologii noi.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 1 zi

TOP 50 cei mai puternici oameni de marketing din România

Viața noastră este plină de branduri. Ele se mișcă după noi, încercând să ne „seducă”. Mișcarea asta nu e întâmplătoare. Sunt oameni care le conduc către noi, consumatorii. Sunt oameni puternici.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 1 zi

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 1 – Todor Dimitrovski (Telekom România)

Romtelecom şi Cosmote și-au schimbat denumirea în Telekom România Communications, respectiv Telekom România Mobile Communications şi activează sub brandul Telekom. Punctajul acordat de „Forbes” în acest top vizează investitițile publicitare cumulate pentru Romtelecom și Cosmote din ultimii doi ani și jumătate, notorietatea brandurilor și premiile de eficiență obținute. Todor Dimitrovski are o experiență de 12 ani în marketing.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 4 zile

Șase lecții pentru șase ani

„Pasionați sau nu de istoria economiei, important este că fiecare dintre noi a învățat măcar o lecție în ultimii șase ani.“

Ionut Bonoiu Ionut Bonoiu, Forbes Staff

Știre publicată acum 5 zile

Putin știe cum să facă lucruri inimaginabile

„Poate. Dar dat fiind răspunsul Vestului la invazia Rusiei în Georgia și Ucraina, Putin ar putea fi tentat să facă o serie de încercări.“

Steve Forbes Steve Forbes, Contributor

Știre publicată acum 5 zile

Atmosferă de cinci stele

Atunci când prânzul sau cina în scop de business au loc în restaurantul unui hotel de cinci stele, şansele de a ajunge la înţelegerea dorită cresc considerabil.

Cristina Dobreanu Cristina Dobreanu, Forbes Staff

Știre publicată acum 5 zile

Spălătorie de milioane de euro

Cu 97 de ani în urmă, o familie din Austria a pus bazele unei spălătorii care, cu timpul, s-a transformat într-o afacere ce a depăşit graniţele ţării florii de colţ. Iar România este o poveste de succes pentru ei.

Cristina Dobreanu Cristina Dobreanu, Forbes Staff

Știre publicată acum 5 zile

Ordonanța care a găurit profiturile

În 2013, nicio agenție de media n-a mai avut profituri care să depășească un milion de euro. „Prietenii” Ordonanței 25/2013 știu de ce.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff