Știre publicată acum 17 ore

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 47 – Adrian Teslovan (Romaqua Group SA)

Adrian Teslovan (38 de ani) s-a angajat la Romaqua Group în anul 1999. Se poate spune că a crescut în meserie odată cu firma. În 2002, a preluat funcția de director de marketing. În această funcție, administrează brandurile Borsec, Giusto, Giusto Natura, Aquatique, Albacher, Dorfer și Stânceni. E derulat majoritatea campaniilor de promovarea pentru brandurile Romaqua Group.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 2 zile

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 45 – Mihaela Stănoiu (Samsung Electronics România)

Mihaela Stănoiu este un om de marketing care și-a făcut „ucenicia” în publicitate. A lucrat la Starcom Media (Head of Communication Planning for Procter & Gamble Balkans), Starlink Media și Tempo Advertising (Strategy Development Director). Are studii de specialitate în numeroase programe și școli din București, Londra și Chicago. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București (Cibernetică).

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 3 zile

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 42 – Adina Iordache (Berlin-Chemie Menarini)

Adina Iordache și-a început activitatea la Berlin-Chemie în 2005, pe poziția de Product Manager. A preluat funcția de Marketing Manager în 2010. Între 2001 și 2005, a lucrat la Sicomed. Este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și are diplomă de farmacist specialist. A urmată numeroase cursuri de pregătire în management și are un MBA și o diplomă CODECS.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 4 zile

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 40 – Paul Markovits (URBB)

Paul Markovits are peste 20 de ani de experiență în marketing. A coordonat campanii de promovare pentru mărci ale companiilor Procter&Gamble, Vodafone, cât și branduri de bere. A absolvit Chico State University California și cursuri de perfecționare la INSEAD. În anul 2010, a primit din partea International Advertising Association România (IAA) distincția „IAA excellence Award for Marketing Innovation”.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff

Știre publicată acum 5 zile

Topul celor mai puternici oameni de marketing din România: Locul 39 – Răzvan Mircea (Strauss Balkans)

Răzvan Mircea și-a început cariera ca manager la BTL&Promotion Carlsrom Beverage, ajungând pe poziția de Senior Brand Manager Tuborg&Holsten, în cadrul aceleaiași firme. Apoi, a lucrat la Stars Foods și Vel Pitar (Marketing Director) și în prezent la Strauss. Este absolvent al ASE București și deține un Executiv MBA.

Petre Barbu Petre Barbu, Forbes Staff